17-годишният младеж размята пачки, пие и шофира, показват още кадритеБиячът Джан

...
17-годишният младеж размята пачки, пие и шофира, показват още кадритеБиячът Джан
Коментари Харесай

Видео показва как Джан преследва котка с боксови ръкавици

17-годишният юноша размята пачки, пие и кара, демонстрират още фрагментите

Биячът Джан Махмуд кара лек автомобил, макар че е малолетен, и демонстрира експанзия по отношение на котка, написа

Това става видно от видео, което е съединено от клипове с негово присъединяване на купони и събирания с другари.

Агресивният 17-годишен юноша прикова вниманието на институциите и обществеността, откакто преди дни се появи видео, в което бе сниман да млати и унижава малолетния юноша Иво Бонев. Джан раздава тежки плесници и наскърбява грозно, а в един миг кара връстника си да седне на земята и да му целува краката.

В новото видео се вижда още веднъж обезпокоително държание от подрастващия. Джан е сниман да кара кола в тъмната част на денонощието, макар че се допуска, че би трябвало да има 18 години, с цел да има шофьорска брошура. Джан гордо се фука с огромен часовник, наподобяващ направа от злато, до момента в който гъзарски държи кормилото единствено с една ръка.

В друга част от видеото Махмуд още веднъж е с часовника, само че към този момент държи пачки с пари, като блестящо се откроява наличието на по-едри банкноти. На различен кадър младежът изпива на екс течност, която поразително наподобява на алкохол, а и е сипана в дребна чаша за спиртни питиета. Прави усещане, че биячът от Русе обича да се снима гол до кръста и да показва крепко тяло.

Най-агресивната част от клипа демонстрира Джан в отрицателна светлина. Първо младежът млати с юмруци стена на стая, само че след това експанзията му се трансферира върху черна котка. Беззащитното животинче пробва да избяга, до момента в който Джан го преследва с боксови ръкавици.

В Русе масово се разяснява, че локалните хора са вдигнали ръце от осъществяванията на Джан и се надяват да получи наказване, с цел да бъде комплициран завършек на агресивното му държание. Хората, които излязоха на митинг пред дома на бияча преди дни, настояват, че Джан ограбва и унижава по-малки от него деца, с цел да е сигурен, че ще надделее физически. По данни на осведомени със случая има над 10 пребити момчета единствено поради познанството им с госпожица, близка до нападателния юноша. През последните дни от ден на ден момчета се осмеляват да се покажат обществено и да опишат за трагичните моменти, които са претърпели с възпитаника на локалното спортно учебно заведение, който тренира кану-каяк.

След появяването на видеоклипа с насилието над Бонев през април т.г. и разказите на пострадали момчета Джан беше задържан.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР